Kina 18 tommers hydraulisk sugesuging utstyr

Kina 18 tommers hydraulisk sugesuging utstyr
Produktdetaljer

003_副本.jpg

(1) .Main motor

Hvert sugemudringsutstyr til kutter er utstyrt med følgende verdensklasse-diselmotor, som Cummins, Caterpillar, DEUTZ, MAN-WMW, Weichai og så videre, som kan garanteres ettersalgsservice over hele verden. Kundene kan velge hvilken som helst en i henhold til kravene!

(2) .Dredgepumpe (beste pumpe i Kina)

Pudderslippersugesugingsutstyrspumpen er av høy effektivitet laget av slitesterk støpehjul og liners montert på kraftig aksel og høykvalitets rullelagre. Pumpehjulet er montert på akselen med trapezetråd, direkte maskin på akselenden. Akseltetningen er en vannavkjølt tetning som kan byttes ut etter slitestyrke. Hjulet er en spesiell type dobbelkrumme skovler med høy effektivitet og slitestyrke som er optimert testet i laboratorier og ombord på dredgere. Hjulet er festet på akselen med trapesformet gjeng maskinert direkte i hjulhjulet.

Pumpehuset har form av en volute designet av høy effektivitet og slitestyrke optimalisert testet i laboratorium og ombord på dredgere. Pumpeinnretningene er laget av høyt slitesterk materiale og tykk veggtykkelse for å maksimere slitestyrken.

(3) .Cutter Head

Kuttermotoren er hydraulisk drevet lavhastighets og høyt dreiemoment tungt design. Fresemotoren er montert på fresestykket på stigeenden. Et spesielt deksel er gitt for å beskytte motoren mot skade på grunn av sand, bergarter og rusk. Dekselet kan fjernes fra enkel inspeksjon og vedlikehold.

(4) .Ladderløft Hydrauliske vinsjer

For hosting av stigen er en heise vinsj på forsiden av hovedpontonen montert på et stivnet fundament. Vinsjen er hydraulisk drevet gjennom en reduksjons girkasse bygget i vinsjstrukturen. Vinsjen har en skivebrems som automatisk aktiveres ved trykkfall. Vinsjen drives fra kontrollkabinen og har en fast hastighet.

(5) .Sving hydrauliske vinsjer

Til stigenes side trekkes to vinsjer på forsiden av hovedpontonen montert på stivnet fundament. Vinsjen er hydraulisk drevet gjennom en reduksjons girkasse bygget i vinsjstrukturen. Vinsjen har en skivebrems som automatisk aktiveres ved trykkfall. Vinsjen drives fra kontrollkabinen og har variabel hastighet.

(6) .Spud Lift Hydraulic Cylinders

For hver sprut er en spud heisesylinder forsynt med en stålkabel for å løfte spydet og reposisjonere mudringen. Hver sylinder er koblet til hovedpontonen med kulelager. Sylinderen holdes vertikalt av en sylinderholder som tillater fri bevegelighet av sylinderen. På toppen av hver sylinder er en skive anordnet for å styre sput heisekabelen.

(7) .Spuds

Dredgeren er flyttet av alternativ sving av spuds. Spydene løftes av den hydrauliske sylinderen.

(8). Hydraulisk system

Alle komponenter unntatt dredpumpen er hydraulisk drevet av hydrauliske kraftaggregater. Hydrauliske pumper drives og drives av hjelpemotoren (hydraulisk). Hydraulisk utføringsenhet som følger: Kutterhodetrinn, Ladder vinsj, Sidevinsdrev, Spud heisesylindere.

Forespørsel