Kina River Lake Silt Channel Desilting Dredger til salgs

Kina River Lake Silt Channel Desilting Dredger til salgs
Produktdetaljer

Dredgers brukes ofte til å dredge sediment (silt) i kanaler, elver, bukter og havner. Silt desilting dredger kan jobbe nesten kontinuerlig mens du mudder og pumper sedimentet (dredgemateriale) gjennom en utløpsrørledning til et bestemt plasseringsområde.


Egenskaper:

1. Kjør stabilt, med spuds og støtteben for å holde balansen

2 .-- Høy effektivitet, med nedsenkbar mudderpumpe og kutterblandingsutstyr som sikrer høy slurry tetthet (rundt 25%)

3. - Hydraulisk overføring, lett og fleksibel drift

4 .-- Kan brukes i lukket kanal, grunne områder, industri dam, reservoar der andre dredgers ikke kan fungere

5 .-- Lights på dredger er tilgjengelige for å sikre konstant arbeid for maksimal effektivitet

6 .-- Nøkkelkomponenter som motor, pumpe og hydraulikk er vedtatt internasjonalt merke


Viktige deler

1) .Cutter Head

For ett kutterhodet er det 5 kniver, 5-7 tenner utstyrt på ett blad. Det er materiell Cr. for lett å bruke. Kutterhode drives av hydraulisk motor; kutterlager har smøreforseglingsenheter.

Kuttermotoren er hydraulisk drevet lavhastighets og høyt dreiemoment tungt design. Fresemotoren er montert på fresestykket på stigeenden. Et spesielt deksel er gitt for å beskytte motoren mot skade på grunn av sand, bergarter og rusk. Dekselet kan fjernes fra enkel inspeksjon og vedlikehold.


2) .Hydrauliske vinsjer

For hosting av stigen er en heis vinsj på forsiden av hovedpontonen montert på et stivnet fundament. Vinsjen er hydraulisk drevet gjennom en reduksjons girkasse bygget i vinsjstrukturen. Vinsjen har en skivebrems som automatisk aktiveres ved trykkfall. Vinsjen drives fra kontrollkabinen og har en fast hastighet.

For stige sidedrag, er to vinsjer på forsiden av hovedpontonen montert på stivnet fundament. Vinsjen er hydraulisk drevet gjennom en reduksjons girkasse bygget i vinsjstrukturen. Vinsjen har en skivebrems som automatisk aktiveres ved trykkfall. Vinsjen drives fra kontrollkabinen og har variabel hastighet.


3) .Hydraulisk system

Hydraulisk system er de viktigste delene av flod sjøkanal silt desilting dredger . Det hydrauliske systemkravene er svært høye og strenge; Det er hovedarterien av hele kanalens desilting dredger. Laterale trekkvinsjer, løftevinsje og kutterhodet til dredgers drives av hydrauliske motorer.


4) .Dredge Pump (Warman Technology)

Mudderpumpen er høy effektivitet laget av slitesterkt støpehjul og liner montert på kraftig aksel og høykvalitets rullelager.

Pumpehjulet er montert på akselen med trapezetråd, direkte maskin på akselenden. Akseltetningen er en vannkjølt tetning som kan byttes ut etter brukstid. Pumpehjulet er en spesiell type dobbelkrumme vinger, høy effektivitet og slitestyrke optimalisert testet i laboratorium og ombord på dredgere. Hjulet er festet på akselen med trapesformet gjeng maskinert direkte i hjulhjulet.

Pumpehuset har form av en volute designet av høy effektivitet og slitestyrke optimalisert testet i laboratorium og ombord på dredgers. Pumpehjulene er laget av høyt slitesterkt materiale og tykk veggtykkelse for å maksimere slitestyrken. Støpte deksler er laget av fabrikkstål som er stivnet der det er nødvendig og bearbeiding for å passe på saken og linjene.


5) .Deck Crane og hydraulisk oljecylinder

Dekkkranen som er installert ved siden av sandpumpen, er en slags løfteutstyr med cantilever og brukes hovedsakelig som et verktøy når du reparerer sandpumpe og erstatter slitasjedelene.

Hydraulisk oljesylinder, som vanligvis brukes til å løfte eller falle ned sprøytene for å hjelpe mudderens bevegelse. Kraften vil bli tilbudt av hydraulikk.


6) .Operation Cabin

Dredger er utstyrt med en operasjonshytte som gir god sikt rundt og god sikker ytelse på grunn av to låsbare dører og et frontvindu. Og dredgerkabinen er utstyrt med hvilestol, klimaanlegg, støyen er svært lav, egnet for lang arbeidstid. For å passere lav bro og for veitransport lett, kan kontrollrommet demonteres.
Forespørsel