Port Dredging Vessel For Sand / mud rengjøring

Port Dredging Vessel For Sand / mud rengjøring
Produktdetaljer

Cutter Suction Dredger Modell: JLCSD500
Prinsipp dimensjoner
(1) Maks. Dredging Depth 16,0 m
(2) Avstandsavstand 1500 m
(3) Vannstrøm 3500 m3 / time
Main Pontoon
(1) Lengde 18,0 m
(2) Bredde 3,3 m
(3) Dybde 2,0 m
Side Pontoons
(1) Lengde 28.0m
(2) Bredde 2.2m
(3) Dybde 2.0m
Dredging Pump
(1) Laget Shijiazhuang Pump
(2) Modell 450WN
(3) Vannstrøm 3500 m3 / time
Hovedmotor
(1) Produsent Cummins
(2) Nominell effekt med RPM 895KW @ 1800 RPM
(3) Beløp 1 sett
cutter
(1) Type Krone
(2) Driver Hydraulisk motor
(4) Diameter 1700mm
(5) Cutter Shaft Power 170kw
Ladder vinsj
(1) Linjetrekk 80 KN
(2) Linjehastighet 0-20m / min
(3) Wire Size Φ20mm
(4) Driver Hydraulisk motor
Swing Winch
(1) Linjetrekk 60 KN
(2) Linjehastighet 0-20m / min
(3) Wire Size Φ20mm
(4) Driver Hydraulisk motor
spuds
(1) Beløp 2 stk
(2) Driver Hydraulisk Ramme


1). Qingzhou Julong Environmental Technology Co, Ltd. er en dredger produsent og eksportør, men ikke bare handelsselskap. I så fall kan vi garantere produktets kvalitet, leveringstid og ettersalgsservice. Også bedre pris vil alltid være tilgjengelig.

2). Skreddersydde design vil bli laget ut fra kundens prosjektkrav. Våre ingeniører er erfarne i skipdesign i mange år. Samarbeidet med Kina ledende skip design institutter og profesjonelle høyskoler hjelper oss å sikre design kvalitet.

3). Alle Julong dredgers er bygget av dyktige arbeidere og inspisert strengt for å sikre høy kvalitet og holdbarhet. Hver ferdig dredger vil bli fullt testet før levering for å sikre at det fungerer jevnt når det leveres til kunder.

4). Beste deler vil bli brukt til dredgers, som verdensberømte Cummins motorer, Shijiazhuang pumper, Hangzhou girkasser, Simens PLC kontrollsystem.

5). Hydraulisk system er en av de viktigste delene av cutter sugemutter. Kutterhodet, stigen vinsj, swing vinsjer, spud eller spud vogn er drevet av hydrauliske motorer for høyere effektivitet og holdbarhet. Anerkjente merker brukes til de andre hydrauliske delene som hydrauliske rør, hydrauliske pumper, hydrauliske ventiler.

6). Dredgers er demonterbare. Så de kan demonteres og monteres enkelt. Dermed er det praktisk for transport på vei, jernbane eller vann.

7). Profesjonelle ingeniører vil bli sendt til prosjektstedet for å hjelpe kundene med installasjon, igangkjøring, testing av dredgers og opplæring av operatører.

8). De viktigste delene av Julong cutter suge dredgers er alle importerte eller montering av importerte deler slik at kjøperen kan kjøpe reservedelene enkelt, som Cummins motoren, Shijiazhuang pumpen, Siemens PLC kontrollsystem, Schneider eller Omron elektrisk system.


Forespørsel