Flere bemerkelsesverdige funksjonene verden er mudring flåte

Først de siste årene, den globale trenden av dredger flåten skip vanligvis er stor. I februar 2016 brutto mudre eksisterende flåter med en gjennomsnittlig fartøyet brutto tonnasje av 2270.2 Bruttotonn, 28.4% fra den gjennomsnittlige tonnasje av 1768.2 tonn i 2005.

Andre, dredger flåten konsentrasjonen er ikke høy, distribusjon er svært fragmentert, eier av havnen og lokal mudring entreprenør.

Tredje, dredger trenger en relativt stor potensielle oppdatering. Generelt, dredger generelt demontering perioden 35 år. Foreløpig verden er mudring flåten alder over 35 år gamle skipet nådd 766, det er en stor oppdatering behov.

I dag eier de kinesiske en flåte av dredgers 289. Sammenligning er Kinas mudring markedet spesielt, hovedsakelig regionale mudring i regionen i port og vannvei mudring tjenestene, mindre konkurranse med hverandre. Selv om vannvei administrasjon i ulike regioner i de senere årene har byttet fra Department of transportation's offentlige institusjoner til statlige foretak, også etter separasjon av port authority i port authority og er porten driftsselskaper, men Kinas mudring markedsstruktur har ikke forandret seg mye.